Baoji Xinlian titani Industry Co, Ltd està situat en la Nacional alt-tecnologia i nou material indústria base que s'estableix en xinès "Vall de titani" — ciutat Baoji. La nostra empresa és que una empresa tecnològica e innovadora especialitzada en la investigació, producció i mecanitzat de titani o rares productes metàl·lics diversos.

El nostre àmbit de negoci inclou: cargols Ti, Ti perns, fixacions estàndards de Ti, barres de Ti, filferro de Ti, objectiu Ti, vorell Ti, diversos mecanitzat Ti components, placa Ti, tub de Ti, colzes i dispositius de Ti. Els nostres productes són àmpliament utilitzats en els camps de la petroquímica, l'electròlisi i galvanització, vaixell mecanisme, dessalatge d'aigua de mar, esportius electrodomèstics i artesania de Ti.

La nostra empresa és propietària de torns CNC, Serrat automàtic, automàtic de planejament, perforar, avorrit màquina, fresadores màquina CNC de màquines eines i altres equips de tractament mecànic. A través d'anys d'acumulació i el desenvolupament, la nostra empresa ha sempre estat funcionant amb el mètode de primera qualitat, posant èmfasi en l'actualització de tecnologies i dispositius sincrònic. Som en estricta conformitat amb la norma nacional, estàndard internacional i estàndard d'indústria pel que fa a tecnologia, al mateix temps prestar atenció a la formació i l'absorció d'excel·lents tècnics. Per tal de satisfer als nostres clients tant nacionals i estrangeres, la nostra empresa és cada vegada més afegint nous equips. Actualment, els processos de mecanitzats són més complets, la capacitat de producció pot satisfer la demanda de mecanitzat diversos.

Actualment, la nostra empresa està entrant activament en sistema de gestió de qualitat ISO9001: 2000. Podem instal·lar el Reglament sencer que compra matèria, procés de producció, inspecció, lliurament i després de les vendes sobre la base de la norma ISO. Així que per assegurar la qualitat del producte, així com ser acceptat pels més i més clients.

Celebrarà Baoji Xinlian titani Industry Co, Ltd "Honest i fiable, superació personal, qualitat més important, s'esforcen pel millor" com la nostra filosofia de gestió, s'esforçarà per col·laborar amb clients de tot el món en situació win-win, desenvolupar conjuntament per nostres mútua futur brillant!